Hollmén & Co

Yrityksemme suunnittelee, kehittää sekä valmistaa eri teollisuuden aloille lämmönhallintaelementtejä.

Hollmén & Co on vuonna 1997 perustettu yritys. Asiakkaitamme palvelee 90 ammattitaitoista työntekijää. Kaikki kolme toimipistettämme sijaitsevat Suomessa.

Valmistamme lämmönhallintaelementtejä erilaisiin teollisuuden käyttötarkoituksiin protoista volyymiin. Toimitamme asiakkaille mahdollisimman kokonaisvaltaisia ratkaisuja koneistettuja sekä laserhitsattuna.

Tutkimme uusia valmistusteknologioita, jotta voimme kehittää asiakkaittemme tuotteita kilpailukykyiseen suuntaan ja viime vuosien aikana olemme onnistuneet kehittämään laserhitsausteknologiaa alumiini- sekä kuparielementteihin.

Tuotteet

  • Ilmajäähdytteiset komponentit
  • Nestejäähdytteiset komponentit
  • E-Mobility (OBC, akkujen jäähdyttimet)
  • Alumiinivalut
  • Tietoliikennekomponentit
  • Avaruusmekaniikka

Palvelut

Palvelukonseptiimme kuuluu laserhitsattavien ja koneistettavien tuotteiden suunnittelu, simulointi, protoilu, volyymit sekä erilaiset lisäpalvelut. Valmistamme myös asiakkaan kuvanmukaisia tuotteita.

Vahvuutena nopeus

Vahvuutenamme on nopeus ja haastavat koneistukset sekä laserhitsaukset yksittäisistä kappaleista suuriin sarjoihin.

Runsas koneistus- sekä laserhitsauskapasiteetti takaa nopeat toimitusajat sekä kustannustehokkaan volyymin.

Asiakaslähtöisesti

Toimimme asiakaslähtöisesti ja tavoitteenamme ovat korkealaatuiset tuotteet ja tyytyväinen asiakas. Autamme asiakkaitamme kehittämään tuotteitansa mahdollisimman toimiviksi sekä kustannustehokkaiksi.

Panostamme tuotantoprosessiemme ja toimintatapojemme jatkuvaan kehittämiseen, joka näkyy kasvavana kilpailuetuna asiakkaillemme.

Laatu

Palveleva ja ammattitaitoinen henkilöstömme valmistaa vaativatkin komponentit nopeasti ja joustavasti, laadusta tinkimättä. Haluamme yllättää asiakkaamme positiivisesti. Laadun takeena ovat ISO 9001 sekä 14001 sertifikaatit.

Ympäristö

Sitoudumme ympäristöön kohdistuvien haittavaikutusten suhteellisen vähentämiseen ja energiatehokkuuteen. Varmistamme asianmukaisen jätteiden kierrätyksen, lajittelun, jätevesipäästöjen tarkkailun sekä ongelmajätteiden asianmukaisen käsittelyn.

Materiaalit

Referenssit